Turkcell Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Avrupa defterini erken kapatan Trabzonspor ile bu sezon ligde çok iddialı olan Bursaspor kozlarını paylaşıyor.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21:00'de başlayacak mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Süper Lig'de oynadığı son iki karşılaşmadan mağlup ayrılan bordo-mavililer bu karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek isterken, sezonu Avrupa Kupalarına katılma hedefiyle açan Bursaspor ise Trabzon deplasmanından galibiyetle ayrılarak üst sıralar için iddialı bir konuma gelmek istiyor. Trabzonspor'da sakatlığı süren Yattara dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

67. RANDEVU...

Trabzonspor, bugün kendi sahasında konuk edeceği Bursaspor'la bugüne kadar 66 kez karşılaştı. Söz konusu maçların 35'inden galibiyetle ayrılmayı başaran Trabzonspor, 23 kez ise mağlup oldu. 8 maç ta beraberlikle sonuçlandı. Bordo - mavililer bu maçlarda rakip fileleri 98 kez havalandırırken, kalesinde 45 gol gördü. İki takım arasında Trabzon'da oynanan 34 karşılaşmanın ise 24'ünü bordo - mavililer kazanırken, 10 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11'LER...

TRABZONSPOR
Tony Sylva
Serkan
Giray
Egemen
Cale
Ceyhun
Engin
Selçuk
Colman
Gabric
Gökhan

BURSASPOR
Ivankov
Ali
Ömer
Zapotocny
Mustafa
Ozan İpek
Ergiç
Hüseyin
Volkan
Turgay
Sercan

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 21:00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Spormax

KARAMAN: "LİG BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, ligin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Ünal, Avrupa kupalarına veda etmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Ama bu üzüntüyü kesinlikle geride bıraktık. Çünkü yarın çok önemli bir maçımız var. Bu maçta alınacak bir galibiyet camiamızın bize duyduğu güveni geri getirecektir. Dolayısıyla kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Teknik heyetin ve futbolcuların bu konuda gerekli özveriyi göstereceğine inanıyorum" dedi.

SAĞLAM: "İLKİ BAŞARMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçında galibiyeti hedeflediklerini söyledi. Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: "Farklı bir anlamı da var bu maçın. Galibiyetimiz yok deplasmanda Trabzonspor'a karşı. Bursaspor tarihinde bir ilki başarmak istiyoruz. Bizim bu maçı kazanmak için bir çok sebebimiz var. Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Trabzonspor'un iki mağlubiyeti var, son iki maçta ligde, bizim de konumumuz gereği üst düzey bir karşılaşma olacak. Centilmenliğin de ön planda olmasını diliyoruz. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Bizler sahada onlar tribünde Bursa'yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tam."


Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

0 yorum:

Yorum Gönder