ReklamMatik reklam filmlerini interaktif hayata taşıyan bunları üyeleriyle paylaşan; reklamların izlenmesi,
değerlendirilmesi ve reklam sorularının cevaplandırılması yolu ile üyelerine NakitPuan dağıtan ilk izinli reklam mecrasıdır.


HEMEN ÜYE OL


İzlediginiz reklam filmleri, yaptığınız değerlendirme ve cevapladığınız reklam soruları size NakitPuan olarak geri döner!



*ReklamMatik pazarlama calışmalarından elde ettiği karın %50 sini ReklamMatik üyeleriyle paylaşır ! ReklamMatik’ten başlıca NakitPuan kazanma yolunuz ; firmaların ReklamMatik’te yayınladığı reklam filmlerini izlemektir.

*Reklam filmlerini izledikten sonra bu reklam filmlerini değerlendirmek ve izlediğiniz reklam filmiyle ilgili reklam sorusunu bilmek size ekstra NakitPuanlar kazandıracaktır.

*ReklamMatik’te sadece kendi izlediğiniz reklam filmlerinden NakitPuan kazanmakla kalmazsınız! Dikkat! Sizin davetinizle üye olmuş, AltÜye listenize eklenmiş ReklamMatik üyelerinin izlediği reklam filmlerinden, değerlendirmelerinden ve cevapladıkları reklam sorularından da NakitPuan’lar kazanırsınız. Kısacası, sizin davetinizle üye olan kişiler ne kadar reklam filmi izlerlerse siz de o kadar NakitPuan kazanırsınız.

HEMEN ÜYE OL

Daha fazla NakitPuan kazanmak ve NakitPuanınızı artırmak için üye olduktan sonra ilk yapacağınız iş; arkadaşlarınızı ReklamMatik'e davet etmek, kendi internet sitenizde, forumlarda link ve banner olusturmaktır! Onlar davetinizi kabul edip ReklamMatik'e üye oldukça, AltÜye listeniz genişler. Böylece reklam filmleri daha fazla kişiye ulaşır ve izlenen reklam filmleri de NakitPuan olarak kazancınıza eklenir.



NakitPuanlarınızı paraya donuştürmeniz için önce 50 YTL karşılığı olan 50.000 NakitPuan'a ulaşmanız gerekmektedir. 50.000 NakitPuan'a ulaştığınızda 50 YTL'niz dilerseniz ReklamMatik.com belirtmiş olduğunuz banka hesap numarasına yatırılacaktır. ReklamMatik tarafından yapılacak ödeme esnasında TC Kimlik numaranızı belirtmeniz zorunludur. Eğer birden fazla e-mail ile üye olduysanız, sadece bir tek üyeliğiniz kabul edilerek yalnız bu üyeliğe ait hesaba ödeme yapılacaktır. Diğer üyelikleriniz geçersiz sayılacak, bu üyeliklerle kazandığınız NakitPuanlar paraya dönüştürülmeyecektir.
Unutmayın! AltÜye listeniz ne kadar genişlerse, NakitPuan’larınızı artırma şansınız da o kadar artar!



DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN